FC Honka Vihreä etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal ja joukkueen kotipaikka on Espoo. Joukkueeseen kuuluu 59 jäsentä ja kalenterissa on 36 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei sinä 2000-2006 syntynyt pelimies, joka tahtoo harrastaa jalkapalloa hyvässä seurassa. FC Honka Vihreä on joukkue, missä voi joko harrastaa jalkapalloa ilman aiempaa kokemusta tai jos haluaa harrastaa jalkapalloa sen 1-2 kertaa viikossa. Joukkue sopii mm.

- lajin aloittaville
- sellaiselle joka haluaa pitää harrastamisen kevyenä
- toisen urheilulajin (esm. jääkiekon, salibandyn) harrastajalle

Joukkueeseen sitoudutaan aina neljännesvuodeksi kerrallaan, jolloin harrastusmaksut määräytyvät näille kausille ilmoittautumisen mukaan. Vuosikohtaiset maksut ovat lisenssi ja FC Hongan jäsenmaksu. Kahdet ensimmäiset harjoitukset toimivat kokeilujaksona.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 11 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
FC Honka Vihreä: kokoonpano